« |
11.  Apr
PLAMENKA

Iste ptice skupaj letajo, pravijo.

Z mano leta ze cela jata. Vcasih se sprasujem, kje so se izgubili letalci ZA mano.

Moja vrsta ptic je pink flamingo. Po slovensko se “nam” rece plamenci. Hilaricno.

Ker svojo vrsto prepoznam po perju, se sprasujem zakaj tiste, ki niso misljeni za platonsko preletavanje, vedno znova popolnoma sfalim. Nekako kot da bi se sla lov na glinene golobe. To je moja izbira. Bolj kot ne, mrtvi. Brezbarvni. Dolgocasni. Za odstrel.

In ce je srce se pred kratkim plesalo poskocnico, sedaj izven ritma bije samo, ko pocasi in presvicano umiram ob Insanity-u.

Z gospodicem Aj Kendijem sem spregovorila nekaj besed po meni neljubem kanalu informacijsko komunikacijske tehnologije t.i. sluzbenem messengerju.

Seveda govoriva tudi v zivo, ampak ob prisotnosti flamingov.

Vceraj pa je odfrcala moja plasticna posoda v kateri se je varila lecina vegi chilli minestra. Po globokem premisleku sem se spomnila, da je posoda odletela z njem. V njej si je namrec zvaril kokice. Zdela se mi je idealna priloznost, da ga “kliknem”. A kaj, ko ni “kliknilo”.

Decko je brihten. Tu ni debate. Celo nekaj slovenskih besed zna in me z njimi navdusuje. A, ko sem mu napisala, da ima nekaj mojega… in mi jev glavi odmevalo “srce”, dejansko pa sem mislila na mojo plasticno posodo… ni dojel. Pomagala sem mu z “ da rad vzema stvari, ko dela kokice”. Se vedno ni dojel. Nadaljeval je, da je zelel kokakolo in si naredil kokice, da bo kot v kinu. OK, kwa??? Po ocitno nekulj sali v kateri sem ga vprasala, kateri film igra… je rekel nemiri v Pakistanu.

Tukaj sem zakljucila.

Ker ne razumem tega humorja. In ne zelim nadaljevati s Sirijo in Ukrajino. Mogoce bi iskanje velike ptice se slo, ostalo ne.

Next…

  • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 11.04.2014 ob 12:10 | Kategorije: l.o.v.e. | 1 Comment »

En odgovor

  1. Loris pravi:

    Kulersko!

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !