« | | »

Mogoce bo za veke vekov obveljala kot serija stevilka 1 z najslabsim koncem, a Dexter se vedno odmeva v moji glavi, ko gre za razmerja. Tista prava. Ne nocna. Ne poletna. Ne avanturisticna. Prava.

“They make it look so easy, connecting with another human being. It’s like no one told them it’s the hardest thing in the world.”

Menim, da gre se vedno za eno izmed nepojasnjenih misterijev. Ne vem. Enostavno ne vem, kaj me je zadelo. Ja, je pomlad. Pa mogoce je kupid. Mogoce je neuravnovesenost. Mogoce je on pravi. Mogoce bi me on imel rad. Lej te ucke. Pa kako lepo se je nasmehnil. Pa rekel mi je, da me je bilo lepo spoznati. O wow. Pa mota se okoli mene kot macek okoli vrele kase. Pa jedel je od mame strudl. Pa, a naj jaz kaj recem. Ne, on mora. Hocem biti the one. On bo prisel do mene. On bo vprasal za mojo cirfo. On…

Ne, ne. bom jaz. Ker mi ni problema hodit do ljudi. Ampak, kaj ce se ustrasi. Ker decki radi lovijo. Ampak v tujini je. Ne dela za isto firmo kot jaz. Svoj biznis ima. Ce je v tujini in ima svoj bizniz, je to zato ker ni samski. Fak it. Ne bom si delala sramote. Bejbo ima. Mogoce pa nima. Kaj pa ce kolega vprasam. Ne, ker potem izpadem ze rahlo desperate. Kaj ce se zopet pridruzim druzbi na piru, da se ponovno srecava. Ne, potem bo prevec ocitno. Morda pa ne bo. Ok, imam od njega FB… sekcija “o meni”, bemo… nikjer ne pise, da je komplicirano. Iscem marjetico… ljubi me, ne ljubi, ljubi… zber se zenska. Samo enkrat te je videl in se takrat je bil nogomet v igri. Ok. Kaj je ocitno. Kaj ni ocitno. Kaj je normalno. Ok, kje sem jaz.

In to je tisto kar sovrazim. Njo, ki je zasidrana globoko v meni. Ki izpodrine moj alter ego. Ki je izrinila mene. Zaradi nje letam okoli kot kura. Zaradi nje misli svigajo.  Ne, dejansko je zaradi njega. Koncentracija pada. Odjarala je. Sedaj sem pisateljica. Ljubezenska uspesnica mi ne uide. Pisem scenarije – A, B in C. Vec njih. Kako bi lahko bilo. Mogoce pa bo.

In ne maram te osebe v meni. Ni fino, ko se notri nekaj premika. Zunaj pa se ne premakne. Ni fino, ko si nemiren. Nepozoren. Ko delas, a nic ne naredis, ker so misli okupirane.

In potem preklinjas druzenje s prijatelji in si zelis, da bi bil introvert. Zakleni vrata. Zagrni zavese in pocakaj da te mine.

Pomlad?

On!

Nerazsodna ona v meni.

PESEM DNEVA

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 4.04.2014 ob 12:19 | Kategorije: l.o.v.e. | 1 Comment »

En odgovor

  1. odškodnina za poškodbe pravi:

    A ben tako pač je.

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !