« | | »

Tisti obcutek, ko uslocis hrbet. Z glavo zamahnes v levo ali desno. Ko si zelis strastno poljubiti ramo. In, ko telo, vse dokler ne dosezejo izhoda prstov na nogah, preplavijo igrivi mravljinci strasti…

Vse to z moskim nisem dozivela ze 4 leta. Tudi z zensko ne, da ne bo pomote.

Zadnje case se pocutim kot Pepelka. Ali pa mogoce celo kot tisti blesavi princ. Tisti, ki je pozabil, kako izgleda ljubezen njegovega zivljenja. Tisti, ki je sel natikat cevelj, kar vsaki mimohodnici. … morda pa moski zato tako radi vtikajo vsepovprekbygones… Ali pa gre morda v drugo skrajnost – da zenske tako rade nastavljamo, ker morda upamo, da bo pozabil katera je zares prava …in s to titulo ovekovecil prav nas. Hmmm. OK, sedaj pa res bygones.

Zgodba namrec tici cisto nekje drugje. Ne za devetimi gorami in niti za devetimi vodami ne. Ni v duzbi sedmih palckov (palckast je bil na sreco le eden)… Gre za (su)realno iskanje Tistega, ki bo po meri in ki bo med spolnim aktom znal multitaskati. Prevec zahtevam?

Morda v zivljenju nimamo duse dvojcice. Morda v zivljenju ni ene in edine ljubezni. To bom prezivela, ampak kaj se zgodi, ce je v zivljenju samo en prav po meri in prav ta merilec ze dolgo spade v halo slavnih in obdelanih. Fak!

V glavi mi doni, da bivsega nisem prebolela. Prebolela nisem kaj je imel. Kaj je znal. Na podlagi izkusenj. Kako je udejanil. Ne bom prebolela. Ker je bil kot bi mogocna Samantha rekla long, pink, amazing – dickalicious. Vse kar je sledilo pa je bila le senca opoldanskega sonca. Od majhnega, ki je zajcevsko nabijal in zanalasc zgresil pravo luknjo, da so pritekle solze nesrece kot majhnemu otroku, ki mu je ravno usel helijev balon (se ena izmed mnogih mojih resnicnih zgodb). Takega, ki je poznal en sam polozaj, ce sem splezala nanj pa se je pocutil napadenega. Enako tudi tretji kaliber, ki ga je zaradi alkohola tezko spravil pokonci, ko ga je pa se ga je lahko dotaknila le notranjost votline. Onih zaskrbljujoce neznih… uf, spet so mi misli odtavale do Samanthe in njenega slavnostnega vzklika “put it in”. Clovek bi jokal. Bili so tudi bolj popolni, ki so mi sepetali “we will forever be connected”, mene pa je skrbelo, kaj je prenesel name (nic). Tovrstnih, ki bi morali biti FB (ne ni fejsbuk) pa so mi kupovali darile. Taksnih, ki jih je strast zanesla in so me sunkovito poslajdali cez leseno mizo na Toskem celu, da se mi je v glavi vrtelo od vrhunca prodiranja trsk v moje mehke ritnice. In kakopak tudi tistih ki nas je zaneslo da smo lomili keramiko (ne niso bili krozniki in ni bil grski ali kateri drugi vsakdanji balkanski vecer).

Bilo je zabavno. (Tujim) vnukom bom lahko pripovedovala neprecenljive, umazane zgodbe pridne pupe. Super. Ampak kje d fak je tisti po meri. Kje je nekdo, ki bo obvladal zensko v meni, bil nezen, sunkovit, me bo slajdal le po gladki povrsini in ki ga bo neslo v levo v vsakem primeru. Nekje vmes sem pozabila ali bi pomerila cevelj ali pa govorim o osebi in ne samo njegovem mini me-ju.

Vsi iscejo sorodno duso pa neko ljubezen zivljenja. Jaz pa iscem ku*** po meri. Ker je bilo vse po mojem bivsem skropucalo. In dovolj je opazk, da bivsega nism prebolela. Ja pa pismo rosno, kdo bi prebolel popolnost. Popoln bedak edino.

MISEL DNEVA

We’re all addicts, trying to fill a void. Some of us are just better at hiding it, right?

PESEM DNEVA

YouTube slika preogleda

 • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 2.02.2014 ob 18:10 | Kategorije: philosophic thoughts | 2 Comments »

2 odgovorov

 1. kobilica kobilica pravi:

  Ne misli na kurca in našla boš dušo !

 2. Breskev pravi:

  Duša ne prinaša sreče, kaj šele ekstaze …

  Kakorkoli, ti mogoče nisi našla sorodne duše, jaz pa mislim, da sem pravkar svojo blogersko sorodno dušo :D Eni trije točno taki zapiski se pri meni še skrivajo med osnutki.

  Za bivšega se pa sploh ne sekiri, ne pogrešaš njega ampak definitivno kej druga, kar je pač treba najti. In kot bi rekla Samantha: 97% can’t fuck you worth a damn.

  The hunt must go on!

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !