« | | »

Modra sem. Pa ne zaradi plavih las in nepreštetih modric. Ampak, ker me razprodaje ne ganejo več. Nisem ena izmed tistih, ki z najvišje stopničke na glavo skačejo v najbolj prašen kup zmečkanih oblačil. Sicer bi bila malce bolj modra, če bi to naredila doma in razmetan kup kdaj pospravila… but still. Ostajam pri »modra sem«.
Pa sem vseeno šla.
Dejansko me je gnal nakup novega tv tunerja za katerega izgleda, da potihem, a ne kaj prida diskretno rakom žvižga. Zakaj ga ne odnesem na servis? Ne vem. Ker je laže kupit novega ali pa slediti tvju in predčasno točno ta del zloadati. iSmart. No ja… tv tunerju danes nisem prišla niti na 100 m.
In koliko sem zapravila? Borih 6€. Ne ker so se letos trgovci odločili za prvovrsten padli procent na razprodajah, ampak ker sem kupila dvoje uhanov. Zmaga.
Ne da odkrivam toplo vodo. Ampak naše štacune so preveč prašne, da bi hotela kaj kupiti. Aja, pa predrage tudi. Pa preveč je vse nametano. Pa preveč je kričečih otročkov, ki jim ta prah ne sede. Preveč je mamic z vozički, ki ne gledajo pod koleščka in mirno zapeljejo preko tebe. Pa preveč je raztrganih cunj. Pa preveč je res bednih cunj. Pa preveč je slow ljudi. Enostavno preveč je vsega.
Na srečo pa je veliko vsega vitaminskega pristalo v mojem bucketu. Šparovem. Pomaranče, limone in še nekaj vmes. Vsaj 6 kg všečne pogruntavščine za vse tvorce bacilov, kot sem sama in vse tiste. ki imamo za sabo preobolevanje ali pa hodimo po poti prebolevanja neke sumljive viroze, za katero kakopak obstaja samo antibiotik. Bravo doktorji.
Sovražim šoping. In če že odrivam toplo vodo… Kwa je s sončnimi špegli v štacuni? Maska proti okužbi dihal bi bila veliko bolj razumljiva izbira.

MISEL DNEVA

I’m gonna live untill I die.

PESEM DNEVA

YouTube slika preogleda

 • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 21.01.2012 ob 22:12 | Kategorije: life | 3 Comments »

3 odgovorov

 1. Svoboda Svoboda pravi:

  Haha, najbolj da nam dajo kar gas maske ha?;)

  sicer pa jaz zmagam. Na razprodajah sem zapravila 0,00€. Fuck yeah:D

 2. Sassy Sassy pravi:

  gas maske bi ble fina rešitev! :P

 3. stecaj pravi:

  to je to ! edino kar bi rešlo!

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !