« | | »

Ali pa je pač moj sexy frend, ki mu monogamija ne gre ne pri izgovorjavi ne pri izpeljavi. Sem vedela v kaj se spuščam. Na pravoslavno silvestrovo. …dejansko mi je bilo pa jasno, da bo iskrica počila in se bo kočno spustil vame.
Doživela sem filmsko sceno. Antiromantičarka je dobila filmsko zgodbo. Hvala hollywoodu za leta sumljivega pitanja. Manjkal je le dež. Je bil pa mraz. In da, bil je tudi psiho.

Po dolgih letih preskakovanja iskric in plota sta se končno zmenila. Bil je zmenek, ki to ni bil, čeprav sta oba vedela, da je bil. Priznala nista. Prišel je ponjo. Ni ji bilo potrebno napolniti urbane in se v 11cm petkah sprehajati po majajočem se avtobusu. Sedla je na njegovo desno. Bil je sexy. Kot vedno. Kot prej. Kot kadar koli. Odpeljal jo je k sebi. V ledeno graščino, kjer je zmanjkalo kurilnega olja. Spoznala je množico in ga čakala, kako je naredil še nekaj zaključnih dotikov (op.a. finishing touches) nad svojo pričesko. Bil je isti kot ob izstopu iz avtomobila. Itak. Odšla sta v bližnji lokal, kjer so tekile tekle v majhnem potočku. Še vedno je bila na njegovi desni. Čeprav je po feng shui metodi čutil, da spada na njegovo levo. Vrnila sta se v ledeno rezidenco. Se pridružila vitezem okrogle mize. Roka tako, roka tako. Poljub. Šepet. In prihod manijaka. Ni ji ustrezal. Bil je debil. Ker ščepec drame mora biti, je odhitela proti domu. Ni se poslovila. Sexy je ravno v trenutku, ko je hotela narediti usodni klic prihitel iz ledenice in jo ustavil. Zakaj? Ne odhajaj. Greva nazaj notri, tu me zebe…je ironično prosil. Ubogala je. Pogovorila sta se, kaj je narobe. Prosil je za poljub. Prijatelj je prosil za poljub. Poljubila ga je. Razvnela se je strast. Poljubi vsepovsod. Nekaj prerivanja. Junaški povzdig. Še poljubov. Nekaj grižljajev in viteško spremstvo do kraljeve sobe. Veliko smeha. Tekmovanje v odvezovanju njegovih vezalk. Mogočno dvigovanje njenega telesa in lahkotno prenašanje. Vihtenje, kot da je veterc. Poljub, grižljaj, še več strasti. Manijak je ponovno udaril. Prišel je sneti vrata. Udrihal je po njih. Nista se zmenila. Nadaljevala sta. Nevede ji je izpolnil skrite fantazije, jo igrivo zavrtel tudi v štuporamo. Smejala sta se. Ob koncu je zaigralo: I’m in love with you. Ona se je smejala. On, ki ne zna ljubiti, jo je privil k sebi. Objel jo je. Jo poljubljal. Ona se je še vedno smejala. On ni bil prepričan vase. Druge padejo. Ona ne. Druge kličejo. Ona ne bo. Druge prespijo. Ona ne želi. Zašepetal ji je, da se bo na to hitro navadil. Ona je bila hladna. Ker je bilo kakopak ledeno. Ker je in bo ledena kraljica. Ker je tako najlaže. Odšla je. Mirno. On jo je objel. 2x. Ji dal poljub. 2x. Doma je ugotovila, da je klišejsko izgubila uhan. Fakof. Bivši ji je podaril ta par. Fakof. Doma premišljuje o Samanthinih besedah: »Long, pink, amazing. Dick-a-licious.« To je imel. To bi še pasalo. Na to bi se lahko navadila. A gora je bila osvojena. Ne bo več razmišljala o njemu. In potem je brutalno zbolela.

Tako te kurac zjebe. Deep throat style.
Fin.

PESEM DNEVA

YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 19.01.2012 ob 12:58 | Kategorije: Venus vs. Mars, moí, the world of women | No Comments »

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !