« | | »

Zanemarjam svoj kotiček. Ampak tako pač je. So dnevi in noči, ki dejansko narekujejo moj novi tempo življenja. Pred kratkim mi je nekdo rekel, da dan nima 24 ur ampak 16, ker jih 8 prespiš. Blagor njemu za 8 ur, moj jih ima nekaj več, ker spim samo 5 uric dnevno. Nekje slabi 2 uri potrebujem za pripravo, fijakanje, odfijakanje in odpriprave na delovnem mestu. 17 to go… Potem so dnevno še 2 ali 3 ure, ki so potrebna za prihod, miganje in odhod s treninga. 14 ur. Saj res, 9 ur sem na delovnem mestu. 5 ur ostane. Vsaj dobri dve uri delam še doma. 3. Ostalih ur se ne spomnim. Kosilanje, tuširanje in ostale higienske rutine, pijačka tu, pijačka tam, kakšen šoping. Preveč klicev. Stresno premišljevanje, da ne delam česarkoli narobe, ker mi je job zelo všeč… in konec dneva. Skratka, nimam nekega življenja. Dejansko skoraj enako kot prej. But I like it. Samo še stisnila bi se h komu zvečer, ko pridem domov.

Z določenim(i) bodo težave, ker očitno brez tega na delovnem mestu ne gre. Mi ni všeč, ker ne maram živčnosti, dramatičnih izpadov in grdih pogledov. Sem optimist, da se bo vse uredilo. Upam, da se bo uredilo tudi, da me ne bodo smatrali kot tajnico. Da ne bo nekih psiholoških drkancij, v smislu, da je nujno treba biti na delovnem mestu do 16h, kljub temu, da imam vse narejeno in podobno. Ampak kaj naj rečem. Vem, da moram začeti na dnu (again), da bom lahko plezala po lestvi navzgor. Ker tisto, kar se šepeta, da me čaka, mi je tako zelo noro povšeči, da ne upam izustiti na glas, da ne zjinxam. Res se trudim. Mislim, da se vidi… a misliti ni vedeti. Za ego je to jebena situacija, za optimista odlična priložnost in za bjondo v rozem nestrpno pričakovanje. Samo upam, da se mi ne obljublja nekaj, kar ni resnično oz. ne bo izvedeno. Jap še vedno sem damaged in me je strah kaj in kako… ker zadnje izkušnje niso ravno blesteče. Ampak, you live you learn, you win they burn!

MIMOHODKE

 • Umrla je moja orhideja. Flower power mi mi ne gre od rok oz. od česar koli naj bi mi šlo. Nisem flowery oseba, ampak orhideje so pa res my fav in sedaj bom furala safr dokler je ne obudim. Ideje?
 • Zabila sem se z avtom, ker me je ali zmanjkalo ali me je zaslepilo sonce… kdo bi vedel. Nastradal je jebeni znak. Kwa se mi pa nastavlja.
 • Dobila sem titulo: the one that got away. Sedaj lahko umrem srečna. Res si nisem nikoli mislila, da bo nekomu žal, da me ni imel. In to še po 8ih letih, ko ima bejbiko ob sebi! Super, sedaj lahko dam kljukico – check, tudi na tem področju. Moram pa malce premisliti nad besedami, da se premalo cenim. Loreal res ni zame.
 • Modric imam vedno več. Zna bit kazatelj, da drogeraštvo res ni zame ali pa kamuflažno miselnost, da dejansko sem brutalno vezana. Če bi me morali danes identificirati ne bi potrebovali nekih DNK testov, slikanje zobovja… samo enostavno dejstvo: ful ma modric.
 • Na redni kontroli so me ustavili plavi. Funny shit, ko imaš poleg še eno blond frendico in je vse skupaj bolano smešna izkušnja. Sploh, ker kolegici rečeš, da naj odpre vrata, ker se okna težko pomikajo navzdol, potem pozdraviš policaja, ta pa ti reče, da ni sam in da je kolega na moji (voznikovi) strani. Yes, I crack them up blond style.
 • Imam osvajalca, ob katerem premišljujem, če je vredno se zapletati samo zato, da bi bila zapletena z nekom. Ker nisem nekdo, ki rad pušča neke ureznine in srčne pokole za seboj. Ampak pravijo, da je potrebno uživati… all is fair in love and war? But I don’t love…
 • Danes sem dobila novo ponudbo za delovno mesto. Nadaljevanje prejšnjega. Rekla sem, da pogrešam YYY področje, a da me zadeva vseeno ne zanima. Hitro mi je bilo ponujeno key account delovno mesto z managerial obveznostmi. They will keep me posted.
 • Začela sem se zavedati minljivosti. Sovražim razsvetljevanje na črn japonski način.
 • Ponovno razumem zakaj je potrebno ob vikendih organizirati pijanico. Stres ubija… bolj kot alkohol.
 • I need moneyZ, cause I have none.
 • Ne štekam nove SIOLove blog postavitve… oz. mi ni najbolj povšeči…  ipak sem blond ;)

MISEL DNEVA

Maybe it’s better getting what you need… not what you want.

PESEM DNEVA

YouTube slika preogleda

 • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 19.03.2011 ob 17:39 | Kategorije: life | 1 Comment »

En odgovor

 1. Medea Medea pravi:

  Pa meni ta izboljšava siola (pa sem črna ;) ) tudi ne diši preveč. Glede orhideje – nabavi novo :P Ali pa se, kot to rade počno mame, z njo malo pogovori ;) Njim zgleda uspeva.

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !