« | | »

Včeraj zjutraj me je, kot mnogokrat poprej, iz postelje zbezal poštar. Poštar, ki je nekako oddelal že svojega pol delovnega dne. Blagor. Ker mu nisem želela uničiti še enega dneva, kot že mnogokrat poprej, se raje nisem javila na domofon, in tako nisem strašila s svojo prebledelo podobo s scufanimi lasmi in rdečimi nepravilnostmi na koži. Zelo uvidevna sem, vem.

Kasneje sem v copatih, v upanju, da ne srečam nobenega soseda, odbrzela po stopnicah in videla, da gre za kakopak priporočeno pizdarijo. Ne da se mi na pošto!

Tik pred zdajci grem na pošto in dobim pisemce salomonovega oglasnika. “Zastojn naročnina”, sem si mislila in v bolj ali manj zatemnjeni avli strgala ovojnico v kateri se je nahajalo pismo o tem kako sem ponovno neizbran kandidat. Ne neprimeren, neizbran. In res ne vem kaj ima salomonov oglasnik s tem. Ker nisem poslala nobene prošnje na njihov naslov. V pismu ni napisanega nobenega naslova, razen mojega, da bi sploh vedela katero blesavo podjetje mi je naredilo uslugo. Nikjer ne piše za katero delovno mesto gre. In ta poslovna sekretarka je bogsigavedikdo. Za določene delodajalce in zaposlene res ne vem kdo jim je ponudil delovno mesto, če še enega pisma ne znajo poslati kot se spodobi.

Danes pa me trga. Ker me je zbudil klic (upam da bodočega) direktorja, pri katerem se stvari odvijajo zelo pozitivno. A to seveda ne pomeni še čisto nič. Vem iz izkušenj. Danes mi je sporočil, da imam danes razgovor z neko zunanjo direktorico. No biggie. “No biggie” vse dokler nisem videla, da bo razgovor potekal z mojo sofaxačico druge smeri. S katero se nismo nikoli ravno ujeli. In danes ima ona vse, jaz pa trepetam kako se ji predstavit. Naj ji omenim, da sva skupaj žulili klopi. Mogoče me bo pa prepoznala. Joj svizec… Naj vikam, čeprav je moja sovrstnica. In kaj naj oblečem???? In če mi BFF po paničnem sms-u napiše »uf, ta je pa mal smesna…«, potem res ne vem kaj mi je storiti. Slovenija je faking premajhna in jaz se nisem mrežila v pravem kotu. Fak!

PESEM DNEVA

Da me pomiri… upam. Grem plesat.

YouTube slika preogleda

 • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 16.02.2011 ob 12:11 | Kategorije: life, moí | 7 Comments »

7 odgovorov

 1. maja maja pravi:

  Good luck! Z vikanjem počakaj in se ravnaj po tem, kako te bo ona ogovorila. Pa poskusi se napravit tako, da bo mislila, da je lepša od tebe. :D

 2. Sassy Sassy pravi:

  hvala maja. no skratka en update. razgovor traju cca 2h. ko sem prišla v pisarno me je pozdravila kot, da se poznava od nekdaj pa sem kmalu ugotovila, da ne gre za tak scenarij :blushing: potem me je vprašala kaj sem pred zadnjim jobom delala, sem se hitro mogla izprsit, da sva skupaj študirali… o fak!!! FAK. blesava sm. no ampak all in all je šlo predobr. tko, da itak ne vem kje sm :D

 3. tyschew tyschew pravi:

  ne boš dobila joba. realno. preveč se trudiš :mrgreen:

 4. Sassy Sassy pravi:

  fakju jinxer. Dubla sm… Dublaaaaaaa :D :P

 5. tyschew tyschew pravi:

  :mrgreen: kera firma pa javlja rezultate tok pozn? striptiz bari? :lol:

  čestitke drugač & srečno

 6. Sassy Sassy pravi:

  mah ob 11h pomojm striptiz bari tko panckajo k jst…tko da ni striptiz bar :D ty ;)

 7. Špelca pravi:

  Tudi sama sedaj iščem službo in sem v podobnem položaju kot si bila ti. Upam da posije sonček tudi zame. :-(

  Lep pozdrav.

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !