« | | »
11.  Feb
MOJ SANJSKI MOŠKI

Bil je prelep sončen dan. Kot premnogi v letošnji zimi. Da si človek, kar ne more odpočit, ker bi nenehno nekam letal, da ja ne bi zamudil zadnjega sončka. A zadnjega, na srečo, ni…

S prijateljico sva bili na čaju, v nekem lokalu v centru mesta. Včasih paše bentenje čez moški spol, spet drugič pa se nadvse prileže opazovanje  skupaj z nagajivimi mislimi. Uf… In tam je bil on. Nekje mojih let. Skodranih temnih las. Visok. Lep. Mljask.

Ravno, ko sem prijateljici prišepnila kako zelo privlačen je, nama je v istem trenutku prinesel čaja… jaz pa sem se prepozno zavedala, da sploh ne šepetam. Nasmehnil se je, jaz pa sem zardela. Pismo rosno.

Ni in ni hotel iz moje glave. Zato sem morala naslednjič še na košček  greha vredne čokoladne tortice. Prijateljica si je zaželela borovničev sok. Jaz le vodo. A mi je prinesel naravni sok in pomežik. Ponovno sem zardela. Včasih si res želim, da bi obstajalo zdravilo proti zardevanju.

Nekajkrat sva si izmenjala poglede, nasmehe. Potem pa je stopil do mene, mi dal roko in se predstavil. »Najini začetnici se ujemata«, sem si najstniško mislila in zardevala. Stisk roke je bil močan. Točno tak, kakor mi je všeč. Na listek mi je napisal svojo telefonsko številko, a hkrati prosil tudi za mojo. Trgala sem račune in pisala mojo številko, a se ni in ni hotela oprijeti papirja. Na koncu sem mu nakracala zadevo tako neokusno, da sem kakopak ponovno zardela.

Še isti dan sva se srečala po zaključku njegovega delovnega dne. Tokrat se nisva le iskala z očmi. Požirala sva se. Zatreskano sva se smehljala in igrivo izmenjavala slučajne dotike. Toliko, da letijo metuljčki, da jaz zardevam, da nebogljeno umikam poglede…

Popolno se je poljubljal. Popolno je premikal roke po mojem hrbtu, bokih, … popolne gentlemanske poteze. Še obstajajo…

Res je popoln… in na kurac mi gre, da so tako popolni moški prisotni samo v mojih sanjah. V sanjah, ki so tako jebeno resnične, da bom danes še cel dan sanjarila. Bemti sanjske moške! Mogoče pa mi podzavest govori, da sem pripravljena na ljubezen… itak… potem pa svizec…

MISEL DNEVA

A girl can dream.

PESEM DNEVA

To not touch your skin is not why I sing
I can’t help myself
I’ve got to see you again

YouTube slika preogleda

 • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 11.02.2011 ob 13:28 | Kategorije: the world of women | 3 Comments »

3 odgovorov

 1. Devil Angel Devil Angel pravi:

  Sindikat čokoladozavijajočvfolijo svizcev sporoča, da so pripravljeni za povišico odstopiti sanjskega moškega. Poleg povišice zahtevajo še ogrevanje, saj čez zimo sicer spijo!

  :D

 2. Sassy Sassy pravi:

  nisem še redi… svizci lahko počivajo ;)

 3. raspberry00 raspberry00 pravi:

  Ufff…padeš noter v zgodbo :D

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !