« | | »
02.  Feb
ZAGRENJENA

Fak. Uspelo mi je. Uspel mi je neželen podvig. Otrok sonca je prešel v negativca. In ko ti nekdo od najljubših celo na glas izreče, da sem zagrenjena si želim, da bi bila vsaj bitter sweet, ker je šveps pač kulj.

In grozljivo je kako nisem v podporo svojim prijateljicam. Mnenja sem, da mora biti prava prijateljica vedno ob tebi. Včasih je potrebno pihat na dušo pa čeprav imaš še kako narobe. In kimati, ko bi najraje kričala, kaj ji ni jasno. Zato pač smo prijateljice. Da skupaj poustvarjamo dramo. Sanjamo o princih. Pišemo scenarije o srečnih koncih. Da enostavno smo. Druga ob drugi. V dobrem in slabem. Vedno!

Ampak ne jaz. Jaz moram biti partibrejker, ki jih postavlja na umazan razpokan beton. Ki jim govorim, da princev ni in da se moramo zanesti le nase. Da, če ti nekdo spodnese tla pod nogami še ne pomeni, da te bo ujel. Da je narobe, ker siliš v bivšiga in mu ne pustiš, da preboli. Da je patetično v bivšem iskati še nekaj, kar si v preteklih letih tako ali tako spoznal, da ni tam. Da se ne moreš veseliti, ko te nekdo, ki ima malo več poguma, žica za telefonsko številko. Ker se mi ne zdi, da je poseben, ker ga tako zelo zanima kaj ti paše v postelji.

Se ne morem enostavno veseliti z njimi, ker so srečne?

In včasih moram prav globoko vdihniti. Da se zavedam kakšno srečo imam. Da kljub vsem mojim objektivnim izpadom, ki jih prijatelji ne potrebujemo vedno, ti ljudje še vedno stojijo ob meni. Zame stiskajo pesti. Gledajo moj mrk obraz. Poslušajo moje nerganje. In se soočajo z mojim neodobravanjem. Kljub vsemu me imajo radi. Some friend I am… In res več ne razumem ljubezni.

MISEL DNEVA

Sex makes everything complicated, even if you’re not having it, it makes things complicated (~the Holiday)

PESEM DNEVA

YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 2.02.2011 ob 17:21 | Kategorije: the world of women | No Comments »

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !