« | | »
10.  Dec
NA NEBOTIČNIK

… sva odšli. Po ponovni otvoritvi »že« drugič. Love my friends. Ampak beseda ne bo tekla o njihovi posebnosti.

Nebotičnik je že več kot 20 let nazaj veljal za enega tistih bolj kremastih lokalov in pa seveda tudi elitna destinacija za bungee brez elastike in oskrunjenje strehe kakšnega avtombila.

Pred 20 in nekaj leti nazaj me je na Nebotičnik rad vzel dedek. Tam me je spraševal kateri hrib je kateri in pila sem gosti sok s smetano. Vendar pa je bila pot do tega sokca trnjeva. Dedek je namreč veljal za veliko živino v tistih časih, zaradi česar je na vsak prehojen meter do njega stopil pač nekdo in mu segel v roko. Lahko si mislite kako močno je teknila tista smetanca s soka.

Danes pa Nebotičnik trnje ponuja drugje. Obožujem ga, da ne bo pomote. Res ga. Že zaradi omenjenih spominov. Zaradi ambienta. In, ker sem visoko nad vsemi. Ampak malo smešen pa je prizor računa na kateremu je 2x obarvana vrela voda zaračunana 5€. Torej 2.5€ na skodelico vrele vode. Govorim o eni beli kavi ter o enem zelenem čaju brez kakšnega dodatnega okusa ala vanilija. Sicer ne vem ali je povsod tako navijanje cen ali pač nekje to tako gre.

Problem kratko malo predstavlja tudi toaletni prostor. Ipak sem blond. Ampak pretiravanje s temi senzorji, laserji in ne vem katerimi nevidnimi pizdarijami je pa že tu mač. Očitno sem tu skul for kul. Sicer sem čisto ZA za tovrstne senzorje, ker se ne dotikam bogsikavedi kakšne bakterije, ampak če stvar ne dela je pa tudi wateva vse skupaj. Sploh, če na koncu pred ogledalom maham kot bi bila malo prismojena ali pa kot da bi vadila kakšen res ultra special ples z rokami. Včasih razumem majhnost določenih toalet. Si vsaj ne delaš sramote pred drugimi.

In potem je tukaj še lift. Prenatrpan ponavadi. Prevečkrat pa se rad ustavi v predzadnjem nadstropju. V najvišjem pa potemtakem ni več prostora za nove potnike.

Pa zopet. Da ne bo pomote. Obožujem Nebotičnik. Razgled. Na cene se bom laže privadila, ko bom zaposlena. Senzorje bom pa tudi s časoma pogruntala. Pri liftu pa pač… je tudi hitrejša pot z Nebotičnika.

MISEL DNEVA

Whatever you wear. Always dress to kill.

PESEM DNEVA

jap… uganili ste :)

YouTube slika preogleda

 • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 10.12.2010 ob 19:53 | Kategorije: life | 5 Comments »

5 odgovorov

 1. M pravi:

  Ja ni čudno potem, da na večer znam zagont po 100+ eur za kako pjačo več :D

  Pa sploh ne obrnemo celga šanka čez!

  Obisk nebotičnika v novi preoblekci me pa še čaka. Tako kot jaz čakam na eno v petkah, da se zmiga :P

 2. Sassy Sassy pravi:

  ja reč ji da gre za nebotičnik… se bo hitr zmigala :P

 3. M pravi:

  I wish it would be that easy …

 4. Sassy Sassy pravi:

  potem pa povej kje te čevelj žuli…

 5. kinkitone kinkitone pravi:

  Jaz sem za naše.

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !