« | | »
09.  Feb
SAMO ŠE ENA KIKLA

Prevečkrat ne razumem ljudi. Prevečkrat ljudje ne razumejo mene. Moti me, ko ima nekdo sposobnost me brati kakor knjigo. Skratka po babje. Nikoli z ničemer zadovoljna.

A rada sem v središču pozornosti. Pa naj bo zaradi ihte. Naj bo smeh. Morebiti, ker nasmejem druge. Ker sem nekdo zaradi katere jih preveč raje molči. Ali zato, ker nihče ne zna kontrirati določenim tezam. Središče pozornosti zaradi mene same je kulj. Taka sem. Drugačna ne bom.

Sovražim pa središče pozornosti na podlagi zunanje podobe. Zaradi obleke. Ne vstopim v trgovino, ki mislijo, da ne premorem zbrati za en robec, ker sem prišla v kavbojkah in flat škornjih. In ne premorem ljudi, ki se jim zdim zanimiva, ko nosim ženstvena oblačila. I’m a woman for fucks sake! In resno so mi odveč izjave »kok smo zrihtani«, »opa, a smo zrihtani«, »a dans maš pa kiklo«. Oprostite, na neumna vprašanja nimam odgovorov. Samo nerodno mi rata. Normalnih komplimentov ni več? Aja… jaz sploh ne maram komplimentov. To hell with them.

In res je žalostno, ko postopam po ljubljanskih ulicah na poti v službo v krilu in avtomobili ustavljajo. Mirne duše grem lahko čez prehod za pešce. Ko imam kavbojke moram namreč hudičevo paziti, da me nekdo ne zbije. In ob skorajšnjem trku niti evil eye ne pomaga. Naključje? Mislim, da ne.

In zdaj ne vem, ali ljudje opazijo tvojo samozavest in s tem avtomatično tvojo pojavo, zaradi katere sledi privlačna podoba. Ali pa u p****m**** človek kot tak nič več ne pomeni, če ni zrihtan?

MISEL DNEVA

None of us are who appear to be on the outside but we must maintain our appearances to survive. ~Dex

PESEM DNEVA

YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 9.02.2010 ob 22:54 | Kategorije: moí | No Comments »

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !