« | | »

Nedolgo nazaj sem poslušala lepotce kako obstajajo 3 skupine žensk… med katerimi je top of the top lajdra, med katere naj bi spadala sama. Sicer se sprašujem zakaj dejansko to govorim na glas (beri: pišem), ampak sledijo še bolj zanimive zadeve. Vsaj meni osebno. Kar se tiče lajdre, njena konotacija ni nič kaj pozitivna ali pa navdušenja vredna… ampak miselnost moških je v določenih nekaj primerov zame še vedno neznanka. Si sploh upam reč, da je tovrsten kompliment sprejet?

Naknadno sta me “avtorja” poučila še o dodatnih skupinah. Opominjam, da opredelitev nisem olepševala, kar pa ne pomeni, da se z določenimi uporabljenimi pridevniki strinjam:

1. LAJDRA = ženska, ki je huda v vseh pogledih

2. VREČARKA = ženska, ki je malo grša… pa k jo žgeš ji daš vrečko na glavo

3. DVOVREČARKA = ženska pri kateri daš iz varnostnih razlogov še sebi vrečko na glavo (če njej glih dol pade)

4. KOJOTINJE = k se zjutraj zbudiš pa je tok grda, da si raj svojo roko odgrizneš, na kateri spiš, kot pa da bi jo zbudil (ker to naredijo kojoti k se ujamejo u past)

In moja vzhičena reakcija je bila prepojena z vprašanji ala kolikokrat je bil z deklico od vključno številka dve naprej in eksperimentiral z vrečkami. Je pomembna znamka? So bolje Mercatorjeve ali Šparove. Kupljene ali tiste malenkostne, ki jih zastonjkarsko delijo na blagajni? Zanimivo je, da pozna kojotinje pa vendarle še ima lastno roko.

In odgovor: Sem kar 2. Skupino malo obdelal… saj razne poze dajo podobn efekt kot vrečka tako da, če nisi navdušen nad idejo vrečke se poslužiš alternativ.

I rest my case… očitno se bom morala podati še v raziskovanje kako skupinčkamo ali celo degradiramo moške me.

MISEL DNEVA

Woman was taken out of man; not out of his head to top him, nor out of his feet to be trampled underfoot; but out of his side to be equal to him, under his arm to be protected, and near his heart to be loved.

PESEM DNEVA

YouTube slika preogleda

 • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 20.01.2010 ob 21:55 | Kategorije: Venus vs. Mars | 7 Comments »

7 odgovorov

 1. Pris Pris pravi:

  Hehe, teh for z vrečarkami in kojot-grdimi pa že od začetka srednje šole (tj. 15 let nazaj) nisem slišal! Zgleda, da se prenaša iz roda v rod. Ti tvoji lepotci niso “avtorji”, le stare fore prodajajo. Upam, da niso starejši od 15 let, ker tako pokanje vicev izpade sila infantilno. ;)

 2. bitch bitch pravi:

  hahaha… blizu 30 so… bom popravila avtorje v navednice :P
  kaj naj rečem… dobr skrivate tele zadeve… glede na infantilnost me zanima, če so zdej v modi kakšne nove skupine? ;)

 3. Pris Pris pravi:

  Kaj je zdaj moderno pri mulcih ne vem, ampak človek s časom ugotovi, da na zunanjost vezano predalčkanje (huda ženska, grda, grša) posledica vcepljenih konceptov. Skozi odraščanje in individualizacijo postanejo pomembnejše karakterne lastnosti, praksa pa slej kot prej pokaže, da se osebnosti prelivajo ena v drugo in se vedno bolj redko pojavljajo v čisti obliki. Jebiga, zaradi hitrejšega tempa življenja, ambicij in neskončne iZbire smo vsi skupaj po malem postali multiple osebnosti, kdor to prizna pa verjetno ne bo predalčkal ljudi po skupinah. :D

  Verjamem, da je označevanje glede na zunanjost pri najstnikih dobra izločevalska fora, ki nafutra lasten ego, ki pri tej starosti sploh še ne pozna vseh vrst hrane, moški blizu 30-ih pa bi se lahko zabavali z manj infantilnimi forami. That’s all I’m saying. ;)

 4. Marcos pravi:

  Ne vem, kdo so ti tvoji prijatelji, ker jih ne poznam, ampak po tem kar si povedala, se mi zdijo precej otročji kreteni. :)

 5. anna pravi:

  they should ask Samantha about them ;)

 6. slivanaucu pravi:

  PRIS, to z “vrečarkami” je res še iz časa srednje šole, ampak 45 let nazaj. He, he.

  BITCH: ne obremenjuj se s tovrstnimi ocenami. Saj veš: največji BEDAK je tisti, ki vsem okrog sebe “tala” ocene, da so BEDAKI.

  Pravzaprav “lajdra” niti ni tako negativen izraz. v Negativnem smislu ga uporabljajo samo določeni “krogi” v določenih “okoljih”.

  Bodite pozdravljeni.

 7. darthavder pravi:

  vsaka ženska je lepa na svoj način…. razmišljanje teh moških pa je milo rečeno…..vredno pomilovanja….

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !