« | | »
01.  Dec
BAD TIMING

Včasih se zgodi, da tudi blondinke razmišljamo in danes je eden tistih dni… teh… razmišljajočih.

O čem?

… o tem, da sem za samsko življenje izbrala najbolj neprimeren čas. Čas recesije! Čeprav naš maneken objavlja tehnične podatke, ki pričajo, da smo izven recesije. …In čas pandemije – bolje poznane kot svinska gripa.

Čas recesije bi naj vsem tistim deklicam, ki bi želele jesti s platinastega pladnja omogočil požrtijo le s pozlačenega. Resnica ali mit? Sem za mit. Pa vseeno ne vidim ravno pozitivno plat samskega življenja v tem času. No ja… mogoče pa le – sedaj plačujem samo zase, ne več za dva.

So moški v tem času začeli paziti na cente, ki jih zapravljajo? Na kateri jih zapravljajo? Pomeni, da glede na to, da po več kot letu recesije in kupovanju pijače nekompatibilnim deklinam, potem ko bo našel mene, bo naznanil osebni bankrot, ker najina ljubezen pomeni toliko več? Toliko misli… v tako sumljivih časih.

In še pandemija. Fasala jo je mesec stara dojenčica. Kako za vraga je potem ne bom jaz. Če bom doma, je definitivno ne bom. A doma je težko spoznati pravo osebo. Pravljice o »padanju z neba« so preteklost. Grem ven? Brez cepiva? V množico potencialnih svinskih gripačev? In nato v navalu strasti le-to tudi zatrem, ker se bojim okužbe?

Težki časi so me potisnili v globoke vode razmišljanja in dlakocepstva. Go with the flow je trenutni no-no, ker konec koncev moram imeti plan B, v primeru, da je oseba hudičevo lepa in brez denarja ali pa hudičevo lepa, na konju in s svinsko gripo.

Je že kdo pomislil, da nam tole razmišljanje samo škodi?

MISEL DNEVA

True love is the soul’s recognition of its counterpoint in another.

  • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 1.12.2009 ob 23:39 | Kategorije: l.o.v.e. | No Comments »

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !