« | | »
22.  Okt
ZADELA SEDMICO

Ne ravno. Me je pa res v službi pričakala licenčna različica novega operacijskega sistema. Windows 7. I have the bestest job ever… o lejga svizec… No vsaj prvič v življenju imam licenčne Windowse. Se je s tem sploh za hvalit?

A dejansko čutim vsaj odstotek tiste sreče, ki jo doživi novo pečeni milijonar (vsaj zdi se mi). Izbrskala sem namreč ljubko stanovanje, ki mi ga je uspelo potrditi še predno se je odvil nov podnajemniški ogled. Prišla. Videla. V nekaj dneh podpisala.

V vsem neredu stanovanj je bilo edino z dvema približno enako velikima spalnicama, za vespico in mojo malenkost, in dnevno sobo ter vsem ostalim, kar spada zraven. Poleg vsega pa se nahaja na več kot dovolj odlični lokaciji, da se ga je izplačalo »vzeti«. Kot rečeno – prišli…videli…zaljubili? Prvi ogled. Prvo stanovanje. Drugi ogledi niti niso bili potrebni.

V roku tedna se selim. Mama in oče se bosta morala znajti brez mene. Mama pravi, da naj ne hodim domov jest… oče pa jo nadere, da naj se pri takih stvareh sploh ne šali. Ne dvomim, da ju bom pogrešala… a loči nas 10 minut vožnje čez mesto. Z Bežigrada na Vič, če sem natančna.

Končno se bom osamosvojila. Freedom here I come. Vse, kar potrebujem je le še sreča, da si priborim spalnico z zakonsko posteljo. Keep your fingers crossed…

Vselitveni žur definitivno bo!

YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 22.10.2009 ob 22:36 | Kategorije: moí | No Comments »

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !