« | | »
18.  Okt
MEET KARMA…

Začela sem verjeti v karmo. Prepozno. Pa vseeno je fino imeti oprijemljive dokaze, da se dejansko vse slabo vrača in hudičevo krvavo plača. Po navadi žal ravno z egom, zlomljenim srcem in povečanim obsegom pasu, bokov in stegen. Chocolate is my friend no matter what they say.

Mene je karma udarila ravno v mednožje oz. bolje rečeno malce oplazila.

Moj bivši je bil eden tistih, ki jim ni bilo potrebno imeti hitrega avtomobila, če razumete. Bicikl bi bil zanj povsem dovolj ali pa celo pešhonda. Samo material girl ima raje, da ima dečko nekaj več.

In tukaj me je usekalo.

Pred, za in med njem so vsi imeli veliko več… materialnih dobrin. Surovega mesa pa jim je primanjkovalo. Tako sem pri vseh naletela na večji ego kot je moj… pa tako mali so bili… kako sploh taka mala stvar premore tako enormen ego. Oni so dobili svoje… jaz niti enkrat.

Vseeno jih ni bilo veliko pa vendar nekaj cvetk delim z vami. Danes se smejim tej žalosti.

4. mesto – TVOJA GLAVA NA MOJI GLAVCI

Osebek ima za seboj očitno zgodovino manipulacij s pijanimi prijateljicami. Vsaj tako smo mislili… del v zvezi s prijateljstvom. Gre za človeški izrodek, ki čaka na odlično priložnost, da me je izrabil za svoje spletkarske igrice in mojo drago prijateljico tudi. Moram mu priznati, da očitno je točno vedel na kakšen trenutek mora čakati. Edina moja napaka je bila, da sem zadevo tako potlačila, da je na plan prišla ponovno šele takrat, ko se je isto zgodilo tudi njej… ko mi je povedala. Res nagravžen občutek, ko te nekdo s silo potisne na njegovo revno izboklino. Danes ga boli, ko ve, da veva obe… danes, ko ima veliko več za izgubit.

3. mesto – IZKORISTIL PRILOŽNOST ZA GOSPODINJSKA DELA

Tudi ta je izkoristil pijano sceno v svojo prid, a je na koncu vsega vsaj zložil vse cunje, me pokril, ujčkal, mi dal BMWja za fijakat itd… pa vseeno to ni bilo to. Čutila ga vseeno nisem. Ne glede na poze spredi, zadi, evribadi. Jebeš to.

2. mesto – SKORAJ KRVAVO OBGLAVLJANJE

Za tistih nekaj minut se je pripravljal celo večnost. Njegova poza, ko je obračunaval z mojo malo je bila tiste vrste, ko zapreš oči ne zaradi užitka ampak, da si ja ne bi zapomnil prizora. Taistemu sem ga tudi skoraj obglavila. Prav mu je. V tovrstnem odnosu ne moreš poskrbeti samo zase… med vsem matranjem sem raje kaj postorila še zase na koncu pa sem ga z mojimi mačjimi kremplji zaštihala direktno v glavico. Se zgodi… če zame ne narediš ničesar.

But the best is yet to come.

1. mesto – RAZMAZAL MI JE MEJKAP

Ne vem kaj mi ni bilo jasno prvič, ko ga nisem čutila… pa sem vseeno na koncu bila srečna kot otrok. Očitno je ljubezen res slepa pa še čuti bolj malo. In potem se z menoj ni pogovarjal 2 meseca, slepo sem mu oprostila tudi to, vse zaradi njegove patetične obrambe I’ve got issues. Potem sva se mlahavo (z njegovo strani) ponovno sprehodila po tistih poljanah užitkov… no on se je… jaz sem jih nekje od daleč opazovala… in upala na boljše čase. Pa mi je kliknilo, da to ni to… a me je potem neka ljubezen spet zaslepila in še tretjič sem se vrgla v to farso. Oh stare mame, ko bi le prenehale s pregovori, da gre v tretje rado. V tretje je šlo še kako zelo rado v franže. Ne samo, da je bil bolj mlahav kot kdajkoli prej… poleg vsega potu, ki ga normalen človek sploh ne premore mi je za piko na i tudi vsega zlil po mojemu teleščku. Kot, da to ni bilo dovolj pa me je še pokapal in mi razmazal celoten mejkap. Can it get any more gross than that????

In tako sem se zaobljubila, da za male, brez hitrih prstov in prekomerne švicarje ni vredno niti na hrbtu ležat.

YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
 

Zapisal Sassy | 18.10.2009 ob 19:26 | Kategorije: nekategorizirano | No Comments »

Komentirajte
Vaš komentar

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !